Huur een violist

Netherlands and Rotterdam violinist performing at a wedding proposal event.
Netherlands and Rotterdam violinist performing at a wedding proposal event.

Ik ben een Rotterdamse violiste die klassieke, populaire en anime-muziek uitvoert in Nederland en omgeving. Als u een violist wilt inhuren om op te treden in een breed scala aan omgevingen, waaronder bruiloften, bedrijfsevenementen, vakantievieringen, privé salonconcerten, recitals, zoek niet verder! Ik breid mijn repertoire voortdurend uit met nieuwe selecties door voortdurend te componeren, arrangeren en opnemen van muziek voor Youtube, waar ik meer dan een miljoen views heb bereikt.

Mijn doel als violist is om voor elk evenement een op maat gemaakte muzikale selectie bij te dragen. Als uitvoerder, componist en arrangeur ben ik in staat om te voldoen aan de behoeften van een breed scala aan mensen die evenementen organiseren in onder meer Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Delft en daarbuiten. Ik zou graag de kans krijgen om met u samen te werken om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Luister naar wat van mijn spel en lees gerust verder om meer te leren!

Recensies

Ensemble-opties

Soloviool

Soloviool is een prachtige optie voor alles, van de meest intieme bijeenkomsten tot grotere bruiloften met meer dan 100 personen. Het is een veelzijdig instrument dat tegelijkertijd zwevende melodieën en harmonieën kan spelen.

Violinist performs romantic songs at a wedding cocktail hour and reception in Amsterdam, Netherlands

Duo Viool en Cello

Als leden van de strijkinstrumentenfamilie vullen de viool en cello elkaar qua geluid perfect aan. Met het vioolspel de melodie en de cello die de baslijn speelt, dit expressieve en dynamische duo kan zowat elk nummer uitvoeren.

Duo Viool en Harp

De harp geeft de muziek een magische en betoverende kwaliteit met zijn overweldigende glissadi en zoete timbre. In combinatie met de expressieve melodische kwaliteiten van de viool is het resulterende ensemble onweerstaanbaar.

harpist and violinist perform at a wedding in Amsterdam, Netherlands

Duo Viool en Piano

Een klassieke combinatie met een lange geschiedenis en een uitgebreid repertoire, het duo viool en piano produceert vaak de meest getrouwe vertolkingen van de originele muziek, of het nu rock, pop of klassiek is. Dankzij het orkestrale bereik van de piano en Door de mogelijkheid om meerdere delen tegelijk te spelen, legt dit duo vaak alle delen van het originele nummer op spectaculaire wijze vast.

Violin and piano duo performing classical and romantic music at a recital and concert with reception.

Muzieklijst

Blader hier door mijn lijst met nummers.

Klaar om te boeken?

Stuur me details over je evenement en ik neem contact met je op met een offerte of gebruik de contactformulier als u een meer algemene vraag heeft.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.